ТРАНСФОРМАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ДОКУМЕНТАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГУРТКОВОЇ РОБОТИ В ЦЕНТРАХ КУЛЬТУРНИХ ПОСЛУГ - ЩЕРБАК, Юрій (УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА : МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, ШЛЯХИ РОЗВИТКУ, 2025)
Досліджено теоретичні підходи до осмислення гурткової роботи в її міждисциплінарному дискурсі, виявлено і проаналізовано практичні засади інформаційно-документаційного забезпечення гурткової роботи в центрах культурних послуг, проаналізовано основні групи документів, які визначають організаційні особливості гурткової роботи, її якісні та кількісні інформаційні характеристики та відмінності. Здійснено аналіз типової моделі інформаційно-документаційного забезпечення гурткової роботи в системі функціонування центрів культурних послуг. З’ясована подальша теоретико-практична перспективність осмислення різних видів інформаційного наповнення супроводжувальних документів, необхідні для організації та оцінки результатів гурткової роботи