МУЛЬТИКУЛЬТУРАЛЬНЕ СЕРЕДОВИЩЕ В АЗЕРБАЙДЖАНІ ТА ІСПАНІЇ - Алекперлі, Джавид (УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА : МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, ШЛЯХИ РОЗВИТКУ, 2019)
Стаття присвячена деяким питанням вивчення мультикультурального середовища в Азербайджані та Іспанії. В ході вивчення даного об’єкта дослідження автор спробував розкритий деякі аспекти мультикультурної особливості Азербайджану та Іспанії. Підкреслена важливість існування мультикультурального середовища в світі, що глобалізується і наголошено, що як Азербайджан, так і Іспанія є прикладами, де представники різних конфесій і націй можуть жити і творити в атмосфері миру і спокою