НАУКОВА ФАХОВА ПРОБЛЕМАТИКА ЗВО В УМОВАХ ВІЙНИ - Виткалов, Володимир; Виткалов, Сергій (УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА : МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, ШЛЯХИ РОЗВИТКУ, 2023)
Аналізуються склад учасників і тематичний ряд виступів учасників ХІХ міжнародної науково-практичної конференції «Українська та світова культура в умовах глобалізаційних викликів та війни», проведеній на кафедрі івент-індустрій, культурології та музеєзнавства Рівненського державного гуманітарного університету; окреслюється проблемний ряд організації наукового пошуку у час війни та наголошується на важливості консолідації зусиль науково-педагогічних працівників вищої школи у спробі формування нових координат духовності у зв‘язку з євроінтеграційними процесами, що активно розгортаються в країні.