УКРАЇНСЬКІ САУНДІНДУСТРІЯ ТА САУНДПРОДЮСУВАННЯ В КОНТЕКСТІ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Бондарець , Надія (УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА : МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, ШЛЯХИ РОЗВИТКУ, 2024)
Розглянуто передумови появи креативних індустрій у світі, необхідність появи професії продюсер, впровадження законодавчо креативних індустрій в Україні, проаналізовано українську саундіндустрію та саундпродюсування в контексті музичного мистецтва, визначено коло основних точок перетину саундпродюсерів і фахівців музичного мистецтва, а також досліджено євроінтеграційні процеси та їх вияв у креативних індустріях в сучасній Україні.